Olen Anteron Ystävä

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

OLEN ANTERON YSTÄVÄ


Ilmianna itsesi mukaan toimintaan!


Kurnaskis. Voit antaa Anterolle pikkurillin tai koko käpälän. Yhdistykselle kaikenlainen apu on tarpeen. Toiminnassa on monenlaista piilotyötä, joka ei välttämättä tule mieleen, kun omaa vapaaehtoisuuttaan miettii. Jokaisella meistä on joku erikoiskyky, se voi olla iso tai pieni.


Jos alueellasi on tarvetta Anteroisille, tai haluat tulla mukaan toimintaan, nimi kannattaa pitää mielessä. Pieneen joukkoon tarvitaan aina aktiivisia jäseniä mukaan.


Sinä itse tiedät miten parhaiten voit olla Anteron Ystävä.


Täytä lomake ja tule mukaan toimintaan.


Voit koska tahansa muuttaa mieltäsi, sillä lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Eikä nimeäsi julkaista missään ilman lupaasi. Kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen olla Anteron Ystävä.

KIRPPUTORI


Jos sinulla on jotain tuotteita, josta haluat päästä eroon, lahjoita ne hyväntekeväisyyteen kissojen hyväksi.


Otamme mielellämme vastaan hyväkuntoista, ehjää ja puhdasta tavaraa kirpputorimyytäväksi, sellaista mitä itsekin ostaisit.

Anteroisilla on Vaajakosken Vaajapörssissä kirppispöytä. Voit viedä tavaralahjoituksia suoraan pöytään, laita lappuun pöytänumero 121, hinta sekä kuvaus tuotteesta.


Myyntipöydät:

Kirppis Vaajapörssi (Huoltopolku 4, Vaajakoski), pöytä nro 121

Tuotto menee lyhentymättömänä Anteron Ystävien toimintaan hädänalaisten kissojen hyväksi sekä ennaltaehkäisevään työhön.


Entä kiinnostaisiko sinua pitäää paikkakunnallasi kirppistä?

Tarvitsemme kaikenlaisia apukäsiä kirpputoripöytien pyörittämisessä. Ota yhteyttä posti@anterokissa.comLämpimästi tervetuloa toimintaan mukaan milloin vain!Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat käyttää.