Leikkauskamppis 2017

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

Ajankohtainen AINA

Anteron Ystävät auttoi vuonna 2017

kissojen leikkauskuluissa ympäri vuoden

 

Tavoitteena oli tehdä vuodesta kissoille edellistä parempi "ei teetetä pentuja niin valtavasti", sillä kodittomien kissojen määrä on täysin verrannollinen teetettyjen pentujen määrään.

 

Leikkausavustuksia myönnettiin yli sadan kissan leikkauskuluihin.

Leikkauksia tehtiin mm. Helsingissä, Sipoossa, Riihimäellä, Vesilahdella, Tampereella, Turussa, Liedossa, Harjavallassa, Alavuudella, Oulaisissa, Siilinjärvellä, Äänekoskella, Oulussa, Rovaniemellä... Lisäksi yhdistys sai monta eläinklinikkaa yhteistyökumppaneiksi. Kiitos heille avusta!

 

Anteron Ystävien hallitus päätti avustusten myöntämisestä sosiaalisin perustein resurssiensa mukaan ja päätös ilmoittiin sähköpostilla. Kun hakemus oli hyväksytty, sai kukin ohjeet miten edettiin.

 

Vuonna 2017 avustettiin mm. Kaken, Lailan ja Yaffan tarinat.

 

Kiitos kaikille jäseneksi liittyneille ja muilla tavoin yhdistystä tukeneille, ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista!

 

 

Yhteistyössä kanssamme olivat mm. Oulun pieneläinklinikka, Ell Maarit Koli / JOKIVET, Eläinklinikka Nivel, Pieneläinklinikka Karvainen Kaveri, Vesilahden kunnaneläinlääkäri ja Alavuden kaupungineläinlääkärit. Lisää yhteistyöeläinklinikoita ja -lääkäreitä vuonna 2018.

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat käyttää.