Kake

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat lainata.

KAKE

 

perheenkesken "kakkiainen" tuli minulle noin 6 viikon ikäisenä paikasta, joka nostaa monen ihmisen karvat pystyyn, Kake on kotoisin paikasta, jossa emokissoja ei leikata, ja kaikki kissat ovat sukua toisilleen, kun niiden annetaan lisääntyä vapaasti. Kotiin matkattiin kopassa tai no oikeastaan sylissä, kun ei herra kopassa viihtynyt, uuden kissan hankintaa ei oltu pahemmin suunniteltu mutta niinhän tuo pienen pieni kovaääninen punainen paholainen sitten tuli.

Alku oli raskas, oli pientä silmätulehdusta, ulostamisen kanssa vaikeuksia, viikkoja kului, ja madotuksien ja muiden myötä Kake oli kuin toinen kissa, iloinen energinen, ja osoitti kiitollisuuttaan kehräämällä sekä nukkumalla aivan uuden omistajansa vieressä.

 

Vaikka Kake tuli yllättäen ja meillä ei muutenkaan ole tarkoitus antaa kissojen lisääntyä, kun kodittomia on muutenkin niin paljon, kaken leikkaus alkoi tulla ajankohtaiseksi, olihan poitsu jo osoittanut vanhemmalle leikatulle uroksellemme miehisiä merkkejään!

Budjetin ollessa rajallinen, ollessani työtön otin yhteyttä anteron ystäviin, koska vain leikkauttaminen takaisi sen että kissojen välinen rauha säilyisi, vältyttäisiin kollikissanpissan hajulta, sekä muilta ikävyyksiltä, kerroin tilanteemme ja näin ollen Kake pääsi palleistaan.

 

 

 

 

 

Leikkaus aamu oli tietenkin kurja, ruokaa ei saanut vaikka kuinka mieli teki, autolla mentiin Etelä-Hämeen eläinlääkäriasemalle, ja automatka ei ollut Kaken mieleen ei sitten ollenkaan.

Eläinlääkäriasemalla tutkimushuoneessa ennen rauhoitusta Kake tutkiskeli paikkoja ja näytti kaikki hyvät puolensa hoitajalle sekä lääkärille.

Poika todettiin terveeksi ja kankkuun tuikattiin piikki rauhoitusta varten.

 

Leikkaus meni hyvin, ja ei tuntunut ollenkaan kaken tahtia hidastavan! Kake oli heti kastroinnin jälkeen oma iloinen itsensä, valmiina uusiin seikkailuihin.

Leikkaus haava parani todella hyvin parissa päivässä, ja nyt viikon kuluttua haavaa ei edes enää huomaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluan kiittää Anteron Ystäviä

leikkauksessa avustamisesta,

ja Kake lähettää kaikille "sielun siskoille

ja veljille" terveiset, ja toivoo,

että mahdollisimman monta leikkautettaisiin,

jotta näitä kaken kaltaisia "vahinko pentuja"

ei pääsisi syntymään.

Pidetään kissakamuistamme huolta!

 

Kaken kommentti tähän loppuun

"ei se pallittomuus minusta sen huonompaa

kissaa tehnyt, olen yhtä virkeä ja iloinen

kuin ennenkin"

 

 

Ystävällisin terveisin Jasmin & Kake

(helmikuu 2017)