Yaffa

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

YAFFA


Kissamme ”Yaffa” tuli perheeseemme loppukesästä 2016, jo ensimmäinen kohtaaminen hänen kanssaan antoi merkkejä siitä kuinka ihmisläheinen ”kolli” olisi. Matkalla uuteen kotiin pikkuherra tutustui automme sisätilaan rohkeasti, ei pelännyt mitään ja se ”kehräys” mikä hänestä läksi äänen muodossa oli positiivinen yllätys, emme olleet aiemmin tottuneet niin kovaan ääneen, saavuttuamme uuteen kotiin ”Yaffa” tutki rohkeasti uuden ympäristön, vastassa toki oli uusi ystävä ”BB.King”  , jo leikattu kolli. Muutaman viikon totuttelun jälkeen he ovat ylimpiä ystäviä, unohtamatta kahta koiraamme Kassu ja OC (Espanjanmastiffit), hekin hyväksyivät uuden perheenjäsenen varauksetta.


Erikoiseksi Yaffan tekee ”töpö” häntä joka tekeekin herrasta varsin näyttävän näköisen. Kissamme on siis sekä sisällä että ulkona, alkuun piti hieman varoa ulkoilua, koska täällä maalla uhka joutua jonkin metsän ejälän ravinnoksi on kuitenkin tiedostettava. Onneksi toinen kissamme on ollut hyvä opas kun ulkoilua on harjoiteltu kaksistaan.


Kuulin kampanjasta jossa Anteron Ystävät ottavat osaa kustannuksiin kissan kastroinnissa ja kissan omistaja saa 50% tuen operaation kustannuksiin. Tämä on hyvä asia varsinkin maalla, jossa Kissa populaatio saattaa kasvaa juurikin leikkaamattomien kissojen vuoksi ja näin vältetään tahattomat pentueet.


Yaffa operoitiin 16.2.2017, operaatio meni hyvin ja toipuminen vei noin viikon verran  ja ainakaan vielä se ei ole menoa haitannut, hiiret ja pikku myyrät poistuvat autuaammille metsästysmaille, eli saalistus sujuu kuin ennenkin. Yksi Yaffan mielipuuhia on harrastaa suuressa määrin kiipeilyä, jos verrataan tuohon toiseen kolliimme. Odotamme tyytyväisin mielin kesää ja toivotamme Anteron Ystäville hyvä jatkoa ja onnistuneita kamppis kamuja.Yaffa & Kotiväki

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat lainata.