Leikkauskamppis kesä 2016

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

Anteron Ystävien ensimmäisessä leikkauskampanjassa vuonna 2016 saatiin avustettua 16 tyttökissaa ja 7 poikaa.

 

Tiesitkö, että kissan leikkauttaminen on paras tapa ehkäistä yhäti pahenevaa kodittomien kissojen määrää? Se on myös kissan terveyden kannalta suotavaa. Mutta onko kissasi leikkauttaminen sinulle rahallisesti ongelma?

 

Avustus on pääsääntöisesti 50% leikkauskuluista. Leikkaukset tapahtui jokaisen omalla paikkakunnalla tai muuten lähimmällä eläinlääkärillä.

 

 

Anteron Ystävät ry sai vähän kirstun pohjalle täytettä ja avusti muutamia leikkauksia kissan omistajille, joille leikkaukseen tarvittava raha oli kiven alla. Ensisijassa olivat vapaasti ulkoilevat kissat, mutta myös sisäkissojen omistajia avustettiin. Leikkauksia tehtiin mm. Helsingissä, Loviisassa, Turkussa, Lahdessa, Hollolassa, Kangasalla, Juupajoella, Valkeakoskella, Ylivieskassa, Oulussa, Yli-Iissä...

 

Anteron Ystävien hallitus päätti avustusten myöntämisestä ja päätös ilmoittiin sähköpostilla. Kun hakemus oli hyväksytty, sai kukin ohjeet miten edettiin.

 

Vuonna 2016 avustettiin mm. Murua, Kikia ja Lakua sekä Pikku Myytä.

 

Kiitos kaikille jäseneksi liittyneille ja muilla tavoin yhdistystä tukeneille, ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista!

 

 

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat käyttää.