Kiki ja Laku, onnelliset

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

Kiki ja Laku, onnelliset kissat.Kinuski (tuttavallisemmin Kiki) ja Laku ovat maailman kauneimmat kissasiskokset.


Hankimme kissat yhdessä poikaystäväni kanssa, jolloin sterilisaatioon tarvittavat rahat eivät olleet ongelma. Aloitin kuitenkin pian kissojen saapumisen jälkeen opiskelun ja erosimme poikaystäväni kanssa. Tämä tarkoitti muuttoa ja vähempiä rahoja. Jatkuva kiima molemmilla oli hirveää katsottavaa sekä kuunneltavaa. Ja kuitenkin koko ajan tiesin, että jos vain saisin rahat kasaan, kissoilla olisi parempi olla.


Löysin Facebookista yhteisön Kissojen leikkauskampanjat, josta sain tiedon Anteron Ystäviltä saatavasta avustuksesta. Kiki ja Laku ovat sisäkissoja, joten olin ihan varma, ettei heitä valittaisi. Hakijoita olisi todennäköisesti paljon ja ulkokissat ovat ymmärrettävistä syistä etusijalla. Päätin silti laittaa hakemuksen, sillä edes puolet toisen kissan leikkauksesta olisi auttanut tilannetta paljon.


Meinasin itkeä onnesta, kun tuli sähköpostia että Kiki ja Laku on valittujen joukossa. Ja mikä parasta, Anteron ystävät maksoivat puolet molempien kissojen leikkauskuluista! Olin niin helpottunut, että rakkaat kissani saisivat vihdoin helpotuksen oloonsa. Kaikki sujui todella helposti ja nopeasti Anteron ystävien avulla.


Leikkauksen jälkeen Kiki ja Laku ovat olleet jälleen omia itsejään; leikkisiä, hupsuja ja onnellisia kissoja. En voi kuin kiittää Anteron Ystäviä erittäin paljon, että he antoivat kissoilleni mahdollisuuden parempaan elämään.


Kiittäen Katja, Kiki ja LakuAnteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat lainata.