Muru, tarina onnellisesta kissasta

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

Tässä on Muru, puolitoistavuotias ihana tyttökissa. Muru on yksin asuvan nuoren opiskelijan parhain ystävä joka juoksee joka päivä ovelle vastaan, nukkuu öisin vieressä ja on aina valmis rapsutuksia varten.

 

Opiskelijabudjettiin on vaikea saada sopimaan sterilisaatiota, kuitenkin omistajana tiesin sen olevan parhain teko mitä voin kissalleni tehdä. Aloin säästämään rahaa Murun leikkaukseen kissan ollessa puolen vuoden ikäinen, rahatilanne oli kuitenkin uskomattoman tiukka ja ehdin jo miettiä, joudunko seuraavien vuosien ajan kuuntelemaan Murun tuskaista mouruamista muutaman kuukauden välein. Karvaista, muutenkin puheliasta ystävääni kutsuttiin jo leikkisästi ’’hormonihirviöksi’’ jatkuvan kiiman vuoksi, kunnes eräänä päivänä äitini laittoi minulle linkin Anteron Ystävien kampanjasta, jonka kautta olisi mahdollista saada rahallista apua sterilisaatioon. Innostuin ajatuksesta heti ja päätin hakea, en kuitenkaan uskonut tulevani valituksi useiden hakijoiden joukosta. Etusijalla tulisi tietenkin olemaan ulkokissat, Muru kävi ulkona vain verkoitetulla parvekkeella.

 

Vaan toisin kävi. Hakemukseni jälkeen ei mennyt kuin kaksi päivää, kun kuulin meidän tulleen Murun kanssa valituiksi kampanjaan! Olin onneni kukkuloilla ja joka päivä muistutin Murua siitä, että olo helpottaa pian. Kampanjasta oli sovittu eläinlääkärin kanssa ja sain ajan varattua sujuvasti Poratien eläinlääkärivastaanotolle. Olin todella otettu Anteroisten yhteydenpidosta, he tarkistivat muutaman viikon päästä ettei ajanvarauksessa ole tullut ongelmia. Myös leikkauksen jälkeen Anteron Ystävät ottivat minuun yhteyttä ja varmistivat kaiken menneen hyvin.

 

Leikkauksesta Muru toipui nopeasti ilman mitään ongelmia. Osaava lääkäri ansaitsee tästä suuret kiitokset. Kuitenkin suurin kiitos kuuluu Anteron Ystäville, ilman heitä ei leikkaus olisi ollut mahdollinen. Muru on oma leikkisä itsensä ja edelleenkin puhelias, mutta tuskainen mouruaminen jäi leikkauksen ansiosta. Omistajana minulle on uskomattoman tärkeä tietää, että kissallani on nyt kaikki hyvin. Uskaltaisin sanoa, että kissani on nyt todellakin onnellinen.

 

Laura Tanska ja Muru

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat lainata.

Muru, tarina onnellisesta kissasta.