Kannatustuotteet

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaa tuotteet täyttämällä lomake. Muistathan maksaa tuotteet tilaamisen jälkeen, myös toimituskulut. Kiitos!

 

KANNATUSTUOTTEET

 

Mjau, sanoo Anterokin. Myynnissä yhdistyksen kannatustuotteita. Kannattaa vilkaista, josko sitten itseä tai kaveria ilahduttamaan Anteron ja ystävien söpöillä nassuilla.

Kangaskasseissa on värivaihtoehtoja 3. Luonnonvalkoista ja mustaa on sekä lyhyt että pitkä sankaisena, lisäksi harmaata pitkä sankaisena. (100% puuvillaa, koko 38x42 cm). 12 €.

Magneetti on kooltaan 87x49 mm, materiaalina pehmeä 0,4 mm vinyyli. 5 €.

Postikortin koko on edelleen A6. Kortin hinta 1,20 €.

Avainkaulanauha on mitoiltaan 15x900 mm. Lisäksi siinä on papukaija- ja turvalukko. Värivaihtoehtona oranssi ja musta. Tekstinä Antero auttaa hyvällä mjaulla. 6 €.

Toimituskulut 3 € ei päätä huimaa ja se on sama riippumatta tuotteiden määrästä. Tilaat sitten samalla kertaa 1 tai viisi tuotetta, toimituskulut ei muutu.

 

Täytä tilauslomake ja maksa tuotteet + toimituskulut tilauksesi jälkeen:

Saaja: Anteron Ystävät ry

Tilinumero: FI13 1783 3000 0271 56.

Viite: 1038

 

Kun näet siinä lomakkeen alla tekstin "KIITOS TILAUKSESTASI!", on tilauksen lähettäminen onnistunut. Josko sitä epäröi, niin kannataa ensin laittaa viestiä tuotteet@anterokissa.com, ennenkuin tekee uutta tilausta, sillä eka tilaus on todennäköisesti onnistunut.

Huomioithan, että tilauksen jälkeen et saa mitään erillistä tilausvahvistusta. Muistat vain maksaa tilaamasi tuotteet (+ toimituskulun), niin tuotteet lähetetään, kun maksusuoritus näkyy tilillä.

Tilauslomakkeessa on paikka, jos käy niin, että maksat eri nimellä kuin tilaat, niin kannattaa siihen kohtaan mainita tämä asia.

 

Alla sitten kuvat kotisivulla myynnissä olevista tuotteista. Kuvaa klikkaamalla saat ne suuremmaksi ja nuolesta pääset selaamaan seuraavaa tuotetta. Huom! Söpöysvaroitus :).

 

P.S. Mielellään tuotteita ei sitten palautella eikä vaihdella eikä tilauksia peruttaisi, kyseessä on kuitenkin kannatustuote. Toki jos tuotteessa on selkeä vika tms. otathan siinä tapauksessa pikimiten yhteyttä tuotteet@anterokissa.com. Anteroiset tekee eläinsuojelutyötä hyvällä maulla. Ja tuotteilla kerätyt varat käytetään lyhentymättömänä hädänalaisten kissojen auttamiseen sekä ennaltaehkäisevään työhön, kuten leikkauskampanjoihin.

 

Lisätietoja tuotteet@anterokissa.com

 

Tattis ja mjau.

 

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat käyttää.

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat käyttää.