Yhdistys

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

MAU! Mä oon Antero, kukas sää oot?

Tervetuloa Anteron Ystävät ry:n sivuille! 


Kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

Anteron Ystävät sai alkunsa keväällä 2016, kun yhdistyksen perustaja päätti pelastaa oranssin kulkukissan ulkoa. Kissa nimettiin Anteroksi, sai ikioman oman kodin ja toimii yhdistyksen karvaisena kasvona. Lue koko tarina täältä.


Yhdistys on valtakunnallinen hädänalaisia kissoja auttava vapaaehtoisvoimin toimiva ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Anteroisten päätavoitteena on ennaltaehkäisevä työ, johon monen eläinsuojeluyhdistyksen varat eivät riitä. Leikkauskampanjat ovat meille syrämen asia, sillä pidämme sitä suurimpana yksittäisenä eläinsuojelutekona. Anteroiset ovat kiinnostuneet valtakunnallisella tasolla puuttumaan juurikin kissojen lisääntymiseen hallitsemattomasti sekä ohjaamaan omistajia vastuulliseen eläintenpitoon. Tärkeimpiä tavoitteitamme on avustaa ”ei kenenkään kissoja”. Haluamme myös rohkaista ihmisiä auttamaan itse löytöeläimiä, ja koetamme yhdistyksen resurssien mukaan tukea myös näitä yksityisiä avunauttajia.

Toiminnan aloittamisesta leikkausavustuksia on myönnetty yli 200 kissalle ja avustuspyynnöt ovat sinä aikana nelinkertaistuneet.


Resurssiensa mukaan yhdistys loukuttaa laillisin keinoin hädänalaisia kissoja, järjestää tiedotus-, valistus yms. toimintaa, toimii yhteistyössä muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa.


Anteroisilla on oma eläinten ruoka- ja tarvikekeräys Hyvällä Mjaulla yksittäisinä tapahtumina sekä yhteistyössä muutamien lemmikkieläinliikkeiden kanssa. Tapahtumien tuotto lahjoitetaan eläinsuojeluyhdistyksille, löytöeläinkodeille ja yksityisille ihmisille, jotka auttavat luonnosta pelastettuja kissoja.


Seuraa Anteroisia myös facebookissa.


Tervetuloa mukaan toimintaan!


in english

samma på svenska

Aattelin ryhtyä ressaehdokkaaks. Jos mut valitaan residentiksi, niin mun valtakaurella loppuu kodittomat kissat. Kaikille hommataan oma lämmin koti, rakastava henkilökunta ja tiätty kinkkua tarjolle joka päivä. --Antero

© Anteron Ystävät ry 2016| All rights reserved, Rekisterinumero 216.804 | Sisältö saattaa muuttua ilman erillistä ilmoitusta.Poliisihallitus on myöntänyt Anteron Ystävät ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2018/800.

Lupa on voimassa 29.09.2018 - 28.09.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.