Leikkauskampanjat

Anteron Ystävät ry

- kissojen puolesta hyvällä MAUlla.

Leikkausavustuksia myönnetään läpi vuoden ilman erillistä kampanjaa.


Tiesitkö, että kissan leikkauttaminen on paras tapa ehkäistä yhäti pahenevaa kodittomien kissojen määrää? Se on myös kissan terveyden kannalta suotavaa. Mutta onko kissasi leikkauttaminen sinulle rahallisesti ongelma?

Tiesitkö, että Anteroiset avustaa kissojen leikkauskuluissa ja että leikkauskamppikset ovat ajankohtaisia aina?

Avustuksia myönnetään sosiaalisin perustein vähävaraisille kissan omistajille. Avustus on pääsääntöisesti 50% leikkauskuluista. Leikkaukset tapahtuu yhteistyö eläinklinikoillamme tai lähimmällä eläinlääkärillä. Avustusta voi hakea non-stoppina täyttämällä leikkausavustuslomake. Avustuspyyntö käsitellään tapauskohtaisesti. Valitettavasti emme avusta muissa eläinlääkärikuluissa lemmikkikissojen omistajia.


Tehdään jokaisesta vuodesta kissoille edellistä parempi - ei teetetä pentuja niin valtavasti - koska kodittomien kissojen määrä on täysin verrannollinen teetettyjen pentujen määrään. Avustuksesta voi, saa ja pitääkin kertoa myös tutuille, joilla ehkä ei ole varaa leikkauttaa kissaansa/kissojansa.

Myönnämme avustuksia aina resurssiemme mukaan rahatilanteesta riippuen.


Lisätietoja voi kysellä laittamalla postia avustukset@anterokissa.com.

Kanssamme kissojen arvostusta parantamassa mm. Oulun pieneläinklinikka, Ell Maarit Koli / JOKIVET, Eläinklinikka Nivel, Pieneläinklinikka Karvainen Kaveri, Eläinlääkäripalvelu VALO, Sopulitien eläinlääkäriasema, Vetea, Eläinlääkäripalvelu LoppiVet, Savion Eläinklinikka, VakkaVet, Hiskimäen Eläinsairaala, Ell Stiina Säily, Ell Suvi Kapiainen, Ell Anne-Mari Sjölund, Ell Minna Laeslahti, Ell Miia Konttila, Ell Kristiina Rantasalmi, Ell Outi Mattsson, Ell Anne Huttunen, Ell Lea Jaakkola, Ell Anitta Smolander, Ell Laura Palosaari,

Ell Jenni Björkskog, Ell Daniel Marin, Ell Riku Pukonen, Lahden kaupungineläinlääkärit, Kouvolan kaupungineläinlääkärit, Juva/Puumalan kunnaneläinlääkäri, Pirkkalan kunnaneläinlääkäri, Sulkavan kunnaneläinlääkäri, Vesilahden kunnaneläinlääkäri, Vilppulan eläinlääkäri, Alavuden kaupungineläinlääkärit ja Kuusamon kaupungineläinlääkäri.

Anteron Ystävät ry pidättää oikeuden sivujen teksteihin ja kuviin. Kysythän lupaa, jos haluat käyttää.